FC Mělník - FK Pšovka 5:1 (1:0)

28.05.2014 20:24

Poslední zápas sezony jsme odehráli netradičně už ve středu za nepříliš vlídného počasí na půdě našeho největšího rivala a nejbližšího souseda. Máme to dokonce tak blízko, že jsme se k utkání vydali ze Pšovky pěšky. Byli jsme ve stejném složení, jako v sobotu proti Bělé, a tak i základní soustava zůstala stejná.
                        Kryštof

Něma                 Víťa                Kerry

Tomáš        Škraby    Havran      Messi (60' Martin)

                        Romča (36' Půďa)

                Miřák        Zdeněk (36' Petr)

Dneska to není na žádné dlouhé hodnocení, jsem zklamaný, jako asi všichni. Očekával jsem, že navážeme na výkon z minulých 3 zápasů, které jsme vyhráli po dobrých výkonech, to se ale bohužel nepovedlo. Odehráli jsme dnes nejhorší zápas jara a soupeř byl lepší ve všech ohledech. Všichni jeho hráči byli rychlejší, kvalitnější s míčem, fotbalovější než naši hráči na stejných pozicích. To byly Benátky taky, ale dokázali jsme s nimi držet krok a porazit je, protože jsme do toho dali srdíčko, běhali a bojovali ze všech sil. To se dneska ale nestalo. Snad jen na pozici brankáře jsme měli převahu, Kryštof se překonával a jen jeho výborný výkon se zasloužil o to, že jsme dnes nedostali desítku a celkem dlouho hráli o přijatelný výsledek. I pět obdržených gólů je hodně, ale musím uznat, že rozdíl ve skóre je naprosto spravedlivý a gratuluju Mělnickým k vítězství!

Dneska nechci nikoho kritizovat, špatný den se prostě stane a dneska nepodal aspoň průměrný výkon vůbec nikdo, snad s výjimkou Kryštofa a Půdi...škoda jen, že to padlo právě na poslední zápas sezony a ještě proti Mělníku. Nevyšlo nám dnes vlastně vůbec nic a taky se ukázalo, že i když nosíme spolu s novými soupravami na prsou Pšovecký znak, nejsme vždy schopni chovat se podle toho na hřišti i mimo něj.

Dál chci vyzdvihnout Kerryho, Miřáka a Němu, kterým to sice stejně jako ostatním dnes fotbalově nešlo, prali se ale s nepřízní osudu a ukázali, jak mají fotbal rádi a jak se má bojovat za tým. Škoda, že na to byli sami a že tam takových bojovníků nebylo 14...

Stalo se, prohráli jsme, už to nevrátíme, bohužel. Zklamaný jsem - u všech ze hry, u některých i z přístupu. Mám ale hroznou touhu znovu se pustit do tréninku, zlepšit se a příště hrát líp. Doufám, že jste na tom stejně a že do nové sezony vstoupí lepší tým! :)

Hodnocení týmu: 2/10

Hvězdy zápasu dnes nejsou, jak už jsem psal, pochvalu zasluhují Kryštof a Půďa

Gól: Miřák

ŽK: Havran